Barokk-konsert i Nordavindshagen

Fredag 21. mai har Berit Norbakken og Solmund Nystabakk konsert i Brøstadbotn. I programmet «Donna Barbara» presenteres verdslig vokalmusikk av Barbara Strozzi.
kultur

Anna Starr Dalgård, kulturskolerektor i Dyrøy, er glad for å igjen kunne invitere til konsert i Nordavindshagen.

– Det er med stor glede at vi åpner Nordavindshagen igjen for kulturarrangement – og passende at vi begynner med en konsert med sopran Berit Norbakken som vokste opp på Finnsnes. Berit har i mange år hatt en stor internasjonal karriere som sopransolist og er nå basert i Tromsø. De siste årene har hun fordypet seg i tidlig barokkmusikk, og sammen med Solmund Nystabakk på teorbe skal de snart spille inn plate med musikk av Barbara Strozzi. Vi gleder oss til å få en forsmak her i Nordavindshagen, sier Starr Dalgård.