Fikk avslag på turné-støtte — kommer likevel til Finnsnes

Turneen til Bjarne Brøndbo hang i en tynn tråd. Men det ble bestemt at konserten på Finnsnes uansett skal gjennomføres.

TIL FINNSNES: Bjarne Brøndbo opptrer på Finnsnes lørdag — helt uten støtte fra Kulturdepartementet.  Foto: Geir Olsen

kultur

Lørdag 15. mai står Bjarne Brøndbo på scenen i kulturhuset på Finnsnes med forestillingen «Det e Det. Det. E.» Alene på scenen deler artisten fortellinger fra eget liv, fra barndom, ungdomstid, papparollen og fra D.D.E., alt pakket inn i et musikalsk teppe med D.D.E.s låter.

I en pressemelding forteller artisten at turneen fra Trøndelag i sør til Finnsnes i nord kom i stand etter at Kulturdepartementet med Abid Raja i spissen la tilrette for å kunne opprettholde aktiviteten i kultursektoren. Det ble søkt om dekning av de kostnadene som solgte billetter ikke dekker. Et gjennomførbart prosjekt ble planlagt. Kulturhus ble booket, teknikk, crew, overnatting, markedsføring og andre nødvendige funksjoner ble bestemt.