Gratis sommerskole i Senja kommune:

Innholdsrikt tilbud

Senja kommune tilbyr gratis sommerskole for elever fra 5. til 10. trinn.

SOMMERSKOLE: I uke 25, 26 og 33 tilbyr Senja kommune gratis sommerskole. Kroppsøving og friluftsliv er noe av det et innholdsrikt kurstilbud omfatter.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Kurstilbudet er innen kultur, friluftsliv, realfag og praktisk erfaring i uke 25, 26 og 33. Kursholderne kommer fra Newtonrommet, Frivilligsentralen, Basecamp Senja, Senja Matstudio, FIL og Senja kulturskole. Informasjon om de ulike kursene ligger på Senja kommune sin hjemmeside, opplyser kommunen i en pressemelding.

Sommerskolen skal være tilgjengelig for alle elever, og det vil organiseres mulighet for skyss fra distriktene og til sentrum eller fra sentrum til distriktene. Påmelding skjer via Senja kommune sin nettside innen 1. juni. Elever og foresatte vil få svar på kursdeltakelse innen 15. juni.