I fjor ble festivalen avlyst – nå har han bestemt seg for årets arrangering

Det blir Espenesliv i Dyrøy denne sommeren. Hundre billetter skal legges ut for salg – åpnes det mer opp, økes antallet til 200.

LIVE-ENERGI: Terje Espenes med Jack Stillwater på kulturlåven på Espenes høsten 2019. Nå er det bestemt at det blir Espenesliv sommeren 2021 i Dyrøy.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Initiativtaker og ansvarlig for kulturlåven på hjemgården i Dyrøy, Terje Espenes, håpet i det lengste at fjorårets festival skulle kunne gå som planlagt. Som så mange andre konsertarrangører har han ligget på været denne våren og avventet. Stadige forandringer i smitteverntiltak samt fjorårets avlysning har ikke vært gode motivasjoner. Men nå har han tatt avgjørelsen: Det blir festival i kulturlåven på Espenes denne sommeren. Datoen er satt til 31. juli.

Én dag

– Vi har i utgangpunktet med oss alle artistene som var satt opp i fjor, og det er vi veldig glad for. Mange lengter etter å komme seg ut for å spille, og det er gledelig at så flotte artister har lyst til å komme til Dyrøy, forteller Terje Espenes.