Senja frivilligsentral etablerer møteplass for ungdom:

– Skal være en praktisk og kreativ arena for unge

Senja frivilligsentral mottar en halv million fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Nord-Norge for å etablere møteplass for unge.

UNGDOMMENS MØTESTED: Senja frivilligsentral etablerer ungdommens egen møteplass i lokalene på Heimlymyra. Elever fra Finnsnes ungdomsskole og Nordborg var invitert på kake da banksjef Siri Lund fra Sparebanken Nord-Norge kunne overrekke Tommy Myklebust og Frivilligsentralen et tilskudd på en halv million fra Sparebankstiftelsen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Tilskuddet fra Sparebankstiftelsen er det største som deles ut i landsdelen i denne runden. I lokalene på Heimlymyra skal det etter hvert bli mye aktivitet. Hit flytter ikke bare Frivilligsentralens bruktbutikk Retro, her blir også ungdommens egen møteplass.

– Her skal det være en praktisk og kreativ arena, hvor ungdommene i fellesskap kan finne ut hva de vil fylle lokalene med. Vi har et stort verksted i førsteetasjen hvor man kan drive med mekking, vi har rom for maling, filmarbeid – alt som ungdommen selv vil gjøre. Det eneste dette ikke kommer til å være, er en game-plass. Her skal det være kreativt og praktisk, smiler Tommy Myklebust, daglig leder ved Senja frivilligsentral.