Nå åpner kinoene igjen

Fredag 23. april åpner kinoen igjen både på Finnsnes og i Heggelia.

GJENÅPNING: Kinoen på Finnsnes og i Heggelia åpner igjen fredag 23. april. Den norske filmen Den største forbrytelsen er en av filmene som nå kommer på lerretet.   Foto: Nordisk Film Distribusjon / Fantefilm Fiksjon

kultur

Mens kinoen i Tromsø har hatt åpent i perioder i vinter, valgte Finnsnes kino å holde stengt siden desember. Ett har vært restriksjonene, men samtidig har byråene ikke ønsket å slippe nye filmer med de begrensningene som har vært, forklarer Kay Erling Ludvigsen, kinosjef på Finnsnes.

– Med smittevernreglene har det vært vanskelig å holde åpent, spesielt i det siste med et maksantall på 20 og med at publikum ikke kan samles fra flere kommuner. Nå løsner det litt både når det gjelder restriksjonene og filmtilgangen. Samtidig vil vi fortsatt ha avstandsbegrensning og en publikumsgrense på 100, forklarer Ludvigsen.