Senja Barnefestival 10. og 11. juli 2021:

– Kjempeviktig å skape gode minner for ungene

Arrangørene legger opp til at det blir Senja Barnefestival på Lysnes også i år.

FESTIVALKLARE: Rakel Solheim (til høyre), June Olsen og Amalie Johnsen (ikke til stede på bildet) er årets festivalsjefer. Sammen med en rekke frivillige fra Lysnes er de i full gang med å planlegge årets festival. Foto: Privat 

Det er kjempeviktig at barn endelig skal få en flott dag hvor det kan skapes gode minner.

kultur

Blir det en ny lockdown, vil festivalen bli avlyst. Men åpnes det opp for 200 deltagere, gjennomføres den: Festivalen går i år over to dager, og overholdelse av smittevernreglene planlegges ut fra de retningslinjene som gjelder på festivalens tidspunkt, forteller festivalprodusent Cathrine Solheim.

– Aktivitetene foregår over et stort område. Med 200 deltakere vil det være godt med avstand til andre. Det er fortsatt gratis adgang for alle, sier Solheim.