Danseforestilling streames lørdag:

Dans i dyp sukkersnø

Lørdag 27. mars streames dansefilmen «Kan du komme ned og hente meg igjen».

STREAMES: Danserne i Kartellet, Inge Martin Helgesen og Sigurd Johan Heide, musiker Benjamin Mørk og Emma Elliane Oskal Valkeapää fremfører forestillingen Kan du komme ned og hente meg igjen? lørdag 27. mars.   Foto: Carl Christian Lein Størmer

kultur

Ensemblet Kartellet og musiker og komponist Benjamin Mørk fikk ikke komme til Oslo og spille danseforestillingen Kan du komme ned og hente meg igjen? på Riksscenen den 27. mars. I stedet fikk de godkjenning til å filme den.

– Kartellet/Mørk bar et piano ut i ødemarka på Kvaløya. Vi tok opp live lyd med joik og piano. Filmet 43 minutter steinhard dans i dyp snø i ett take og med ett kamera. Redigeringen ble meget god, både lyd og bilde, opplyser pressemeldingen.