Koronakrisen:

– I overskuelig fremtid blir det digitale øvinger

Ikke optimalt, men sørger for å vedlikeholde interessen: For mange kor er de digitale øvingene kommet for å bli i overskuelig fremtid.

DIGITALT: Slik har øvingene til Vokal Senja artet seg etter nyttår, over Internett på Zoom. Det er ikke en optimal øvingskanal, men sørger likevel for å holde interesse ved like, forklarer dirigent Cato Simonsen.   Foto: Skjermdump

Ja, vi får øvd, men vi får ikke øvd sammen.

kultur

Vokal Senja, tidligere Vaffelkoret, rakk aldri å starte opp etter jul før myndighetene innførte nye restriksjoner. Som for mange andre kulturaktører er ikke fjoråret noe hyggelig å se tilbake på. Den planlagte vårkonserten ble avlyst. Så ble reglene lempet på, og en julekonsert i november var planlagt.

Men både den, og deltagelsen på Kulturhuset Finnsnes sitt 25-årsjubiluem, forsvant i koronapandemien.