Nominert til Musikkprisen 2021:

– Hadde ingen forventninger, men ble nominert

Den nasjonale Musikkprisen er en utmerkelse som henger høyt. I år er Jonas Leonhardsen nominert med låten «Fake Love».

MUSIKKPRISEN 2021: Jonas Leonhardsen, opprinnelig fra Målselv, nå bosatt i Bardu, debuterte i fjor som plateartist med albumet A Million Dreams. Med den nye låten «Fake Love» er han en av de nominerte til Musikkprisen 2021.   Foto: Ruben Kåre Nesvold

kultur

Til tross for sin unge alder har 21-åringen, opprinnelig fra Målselv, nå bosatt i Bardu, lang fartstid i musikklivet. Noen kjenner han som medlem av The Promotions, som sommeren 2018 varmet opp scenen før Julie Bergan på Finnsnes i Fest. I februar 2020 debuterte han som plateartist med albumet A Million Dreams.

Nå er Leonhardsen nominert til Musikkprisen 2021 med låten «Fake Love», produsert i et prosjekt med tittelen Sweet & Psycho.