Janne Bark med singelslipp 19. mars:

«Senja serenade» – et ekko i toner fra øya i nord

Gitarist Janne Bark slipper 19. mars sin aller første instrumentallåt: «Senja serenade».
kultur

Det er vårlig i Skåne i Sør-Sverige nå, med opp mot ti varmegrader. Likevel synes Bark det er godt å høre at det omsider er blitt skiføre denne vinteren i Midt-Troms. I snart førti år har han hatt et omfattende samarbeid med musikere og artister over landegrensene. Han har vært gitarist for Ulf Lundell på utallige turneer, og siden 2008 har han samarbeidet med bandet Blått & Rått. Slik 2020 artet seg, ble det noen konserter i sommer da smitten var nede, deretter litt i oktober og november. Han og Blått & Rått har sett på både bookinger og på muligheten for å reise nordover. I fjor skulle han ha vært med på lanseringen av albumet Peace, Love og Kråkegull, men stengte grenser og publikumsrestriksjoner ga få konserter.


Blått & Rått 1991-2021:

Markerer 30-årsjubileum med nyttårssingel

Ved midnatt 31. desember går Blått & Rått inn i sitt 30-årsjubileum. Hva passer da bedre enn å slippe singelen «En».


Hyllest

Bark arbeider på eget materiale fra hjemmestudioet, og han medvirket før jul i SVTs dokumentar «Ulf Lundell – friheten och ensamheten».