Senja frivilligsentral får 85-tommers TV:

– En gave som vil være til stor glede for mange

Ny tid krever nytt, digitalt utstyr: Finnsnes og omegn pensjonistforening kjøper inn en 85-tommers TV til Frivilligsentralen.

BIDRAG: Finnsnes og omegn pensjonistforening har kjøpt inn en 85-tommers TV som Senja frivilligsentral skal få disponere fritt. Leder Reynir Grimsson (til høyre) er glad for å bidra – daglig leder Tommy Myklebust og prosjektleder Linda Juanette Lande vet hvor viktig et slikt bidrag er i de mange digitale prosjektene.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Den skal Senja frivilligsentral få disponere i sine lokaler. I tillegg vil TV-en er mobil og kan derfor flyttes – alt etter arrangement og behov.

Det er en gave som vil være til stor glede for mange, mener Linda Juanette Lande, prosjektleder ved Frivilligsentralen. TV-en kommer i en tid der det digitale og virtuelle med ett har fått større plass enn for bare et knapt år siden. Flere prosjekter enn tidligere legges opp til presentasjon over storskjerm.