– Litt skummelt å holde sin første utstilling

Linda Solhaug har tatt med seg sine muntre maleri til Tromsø og kafeen G for å holde si aller første utstilling.

FARGERIK MUNTERHET: «Lundefugl», «En elefant» og «En ku», er tittelen på bildene som henger på veggen bak Linda Solhaug der hun sitter på kafeen G i Tromsø hvor hun 9. februar åpna si første utstilling. Alle tre bildene ble solgt før man rakk å foreta den offisielle åpninga.   Foto: Helge Matland

kultur

Utstillinga er montert på veggene. Alt er klart til å kunne ta imot gjestene som kommer på den offisielle åpninga som blir foretatt av Ingrid Evertsen med et begrensa antall inviterte gjester til stede i det ikke altfor store lokalet.


Vernissasje 9. februar på G i Tromsø:

Kneskade og korona gjorde kunstmaler av Linda

Det er under ett år siden Linda Solhaug begynte å male. Den 9. februar åpnes utstillingen i Tromsø.


Etter at bildene er på plass, har Linda Solhaug (54) satt seg ned og kan ta en pust i bakken. På veggen bak henne henger tre fargerike maleri utført i en stil som nesten må karakteriseres som popart. «Lundefugl», «En elefant» og «En ku» er titlene på bildene som er det første gjestene på kafeen vil se når de kommer inn i lokalet.