Senja barnefestival med bestillingsverk:

– En fullverdig Hekla-produksjon for ungene

Bestillingsverk, konsert og et kommende album: Hekla Stålstrenga inviterer til Skravla gård.

BESTILLINGSVERK: Hekla Stålstrenga – Ragnhild Furebotten, Ole-Jakob Larsen, Tore Bruvoll, Anne Nymo Trulsen og Trond-Viggo Solås – fremfører 17. mars bestillingsverket fra Senja barnefestival i Kulturhuset Finnsnes.   Foto: Knut Åserud

kultur

Verket skulle egentlig ha vært fremført i fjor sommer, under Senja barnefestival, men som så mye annet ble festivalen i korona-året 2020 avlyst. Nå blir det i stedet konsert i Kulturhuset Finnsnes den 17. mars, turné på skolene – og etter hvert: nytt album fra Hekla Stålstrenga. Prosjektet har vært et samarbeid med Senja barnefestival, Hekla Stålstrenga og Vossa Jazz.

– Låtene har ligget der, vokst på oss og egentlig bare ventet på en sjanse til å bli fremført. Nå blir det konsert på Finnsnes i mars, deretter Vossa Jazz i palmehelgen i tillegg til konsert i Målselv, forteller Ragnhild Furebotten i Hekla Stålstrenga.