TV-serien Outlier tatt ut til årets Berlinale:

– Superlett å produsere — takket være FilmCamp

Serien Outlier, innspilt i Troms og Finnmark og i og rundt FilmCamp i 2020, er tatt ut til årets Berlinale.

TIL BERLIN: Med kuling i kastene hjelper produsent og serieskaper Arne Berggren til med å holde solskjermen på settet til produksjonen av Outlier. Nå skal TV-serien, som er innspilt i Troms og Finnmark og i og rundt FilmCamp, vises på årets Berlinale.   Foto: Shuuto Arctic

kultur

Fire norske dramaserier og en spillefilm skal presenteres under filmfestivalen i Berlin. Outlier er i hovedsak spilt inn i Troms og Finnmark, med lokale skuespillere og handling fra Nord-Norge, og fikk premiere på alle Amedias nettaviser.

Serieskapere og ansvarlige produsenter er Kristine Berg og Arne Berggren, som sammen eier og driver produksjonsselskapet Shuuto Arctic.