Fotoutstilling «BEST - paralympisk gull»:

Senja-fotograf hyller paralympiske gullvinnere

Torsdag 4. februar åpner utstillingen «BEST – paralympisk gull» på Lillehammer. Fotograf Arnfinn Johnsen har portrettert 82 gullvinnere i Paralympics.

MESTER: Atle Haglund, portrettert av Arnfinn Johnsen. Johnsen, opprinnelig fra Senja, nå bosatt på Hamar, hyller norske gullvinnere i Paralympics i fotoutstillingen på Norges Olympiske Museum på Lillehammer. Begge foto: Arnfinn Johnsen at soldatene som kommer hit har vært gjennom karantene, og er like friske som oss  Foto: Arnfinn Johnsen

kultur

Utstillingen på Norges Olympiske Museum viser portretter av våre 82 nålevende gullvinnere i Paralympics. Bildene er tatt av fotograf Arnfinn Johnsen, opprinnelig fra Senja, nå bosatt i Hamar. Han har tidligere laget en tilsvarende utstilling av norske gullvinnere i OL.

Nå ønsker Johnsen å hylle parautøverne på samme måte, ifølge pressemeldingen.