Halvdan Sivertsen til Kulturhuset Finnsnes: – Regner med utsolgt — vel å merke koronautsolgt

Det forventes fullsatt sal på kulturhuset også denne gangen når Halvdan Sivertsen kommer til Finnsnes. Eneste forskjellen er at fullsatt betyr «koronautsolgt».

KONSERT: Halvdan Sivertsen kunne i fjor invitere til en musikalsk feiring av 70-årsdagen i Oslo Spektrum. I år turnerer han med gitarist Terje Nohr – den 19. mars står paret på scenen på Kulturhuset Finnsnes.  Foto: Tom Øverli, NRK

En Halvdan-konsert er jo litt mer enn «bare» en konsert.

kultur

Som alt annet av arrangementer denne vinteren er det med forbehold om hvilke restriksjoner som måtte gjelde i månedene fremover. Men tradisjonelt sett er Halvdan Sivertsen en artist som fyller storsalen, forteller Vibeke Johnsen, markedskonsulent og teaterkontakt ved Kulturhuset Finnsnes.

– Billettene går fort til denne konserten, og vi regner med utsolgt hus – vel å merke «koronautsolgt». Det vil si at seter blir blokkert ved siden av alle kjøp slik at anbefalt avstand overholdes. I praksis betyr det også et begrenset antall billetter for salg, forklarer hun og føyer til: