Koronakrisen og bygderevyene:

– Håper folk ikke begynner å falle fra

Siden 1996 har Nerbygda revylag hatt show i februar. I år er alt satt på vent.

STANS: Irene Rostad og Jonas Bergstad i en bobil-sketsj i 2017. I 2020 rakk Nerbygda revylag akkurat å arrangere show før landet stengte ned. I år er imidlertid håndbrekket satt på – foreløpig er det usikkert når det igjen blir forestilling i Målselv.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Lørdag 22. februar 2020, for et knapt år siden, kjørte Nerbygda revylag to forestillinger i Istindportalen. Det var lagets 25. revy siden oppstarten, et lite jubileum, men få visste hva som ville komme bare noen uker etterpå. De rakk akkurat å få presentert forestillingen, konstaterer Randi Løvheim.

Mens landet er inne i en ny nedstenging og mye av kultur er satt på vent, griper man tak i det som er av lysstreif.