Fikk 200.000 i julegave — nå har de endelig råd til etterlengtet oppgradering

Endelig får UL Vårsol i Trollvik/Leiknes råd til å etterisolere ungdomshuset. Onsdag kunne de motta en sjekk på hele 200.000 kroner fra Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge.

KJÆRKOMMEN JULEGAVE: Banken var i julemodus da sjekken ble overlevert. Fra venstre rådgiver Marion Skaugvoll (som også er styremedlem i Vårsol), kasserer Geir Mathiassen, leder Ole-Richard Berntsen, rådgiver Christine Johansen, rådgiver Rolf Arne Andreassen og banksjef Siri Lund. Foto: Vidar Bjørkli 

kultur

– Dette er stort. Denne gaven er vi svært takknemlig for, sa leder Ole-Richard Berntsen og kasserer Geir Mathiassen i UL Vårsol da de mottok sjekken av en nisselue-prydet banksjef Siri Lund på Finnsnes.

Behovet for å etterisolere ungdomshuset Lundeheimen har lenge vært sårt tiltrengt. Nå gir pengegaven fra stiftelsen endelig det nødvendige medskjøtet for å gå i gang. Fra før har laget egenkapitalen i boks.