Rockeklubben Rockulf med nytt album:

Rockeklubb fra Indre Troms gir ut ny CD

Med Rutbekken har rockeklubben Rockulf fra Øverbygd sluppet sin tredje CD. Tittelen skjuler flere lag.

NYTT ALBUM : Musikklubben Rockulf fra Øverbygd i Målselv har lansert sin tredje utgivelse, fullengderen Rutbekken. Tittellåten henter navnet fra bekken som kommer fra Ruttjønna på et av områdets mest markante fjell, Ruten, opplyser Rockulf. 

kultur

Musikklubben Rockulf, hjemmehørende i Øverbygd i Målselv, har medlemmer i alle aldre, fra 12 til 60 pluss, ifølge klubbens eget presseskriv, og målet er å rekruttere og dyrke frem et godt musikkmiljø i bygda. Klubben har sin opprinnelse fra 1980-tallet og har siden vært starten for både hobbymusikere og mer profesjonelle utøvere.

Mange band har blitt fostret opp i miljøet, til glede for mange borgere i regionen i forbindelse med konserter og dans på festlokaler og utesteder.