Bugge Wesseltoft på Lysnes:

Avlyser ikke konserter

Bugge Wesseltofts to konserter på Lysnes på Senja fredag 18. desember blir gjennomført.

AVLYSER IKKE: Konsertene med Bugge Wesseltoft fredag kveld på Lysnes på Senja går som planlagt – med skjerpede smitteverntiltak.   Foto: Pressefoto

kultur

Det er i samråd med både kommunelegen og Wesseltofts management, forteller arrangør David Solheim i Lysnes ungdomslag.

– Det blir konsert – men med skjerpede tiltak. Vi har gjort en veldig nøye vurdering, har hatt dialog med kommunelegen og har derfor bestemt oss for å gjennomføre. Samtidig innfører vi ekstra tiltak for at vi skal være så sikre som vi kan være. Vi deler ut gratis munnbind ved inngangen, det blir spriting av hender, ingen servering, folk må sitte i ro på plassene sine, og vi oppfordrer publikum til å komme så tidlig som mulig slik at vi slipper trengsel i døren, forteller Solheim.