Koronakrisen:

Kor avlyser konsert

Kor Flott avlyser stemningskonserten i Stonglandet kirke som skulle ha vært fredag 20. november.

TRADISJON: For 11. året på rad skulle Kor Flott invitere til stemningskonsert i Stonglandet kirke – her fra konserten i 2012 sammen med Sørreisa Mannskor. I år er konserten avlyst.   Foto: Birger Caspersen

Ut fra alle gjeldende regler og en iboende dugnadsånd har vi valgt å avlyse– Ut fra alle gjeldende regler og en iboende dugnadsånd har vi valgt å avlyse

Kristin Jakobsen, korets leder
kultur

For 11. året på rad ville Kor Flott arrangere Stemningskonsert i Stonglandet kirke. Et nytt program fremføres med nye solister, i tillegg skulle korets faste musikere, lys og lydmann møtes for å gjøre mørketiden lysere.

Slik blir det ikke i år, forteller korets leder Kristin Jakobsen.