Bare Mæ – Roy-Arne Johannessen:

– Merker at publikum trenger humoren nå

Fredag står Roy-Arne Johannessen på scenen på Kulturhuset Finnsnes. Der stiller han – uvanlig nok – med oppvarmer: Wiggo Sollied Bergman.

STANDUP: Roy-Arne Johannessen turnerer med sitt første soloshow – fredag står han på scenen på Kulturhuset Finnsnes.  Foto: Øyvind Bømark

kultur

De blir to senjaværinger, to standup-komikere, som inntar kulturhuset den kvelden. Johannessen med begge foreldre fra øya og bakgrunn som rådmann i Torsken kommune; musiker og sceneartist Sollied Bergman fra Sollia med bakgrunn fra både Honningsvågrevyen og Påtryneteateret.

– Wiggo er i dag med i Lunheim standupforening, som jeg leder i Tromsø. Han har mye standup-erfaring og skal gjøre et lite set på en ti minutter før jeg går på scenen. For å være helt ærlig: Jeg synes det er greiere å ha han på scenen enn i salen – med alt han kan finne på, ler Johannessen.