Frivilligsentralen fikk penger til nye møbler

– Dette er et psykisk løft i en vanskelig tid

Frivilligsentralen på Finnsnes har fått 176.000 kr av Sparebankstiftelsen Sparebanken Nord-Norge til fornying av møbler og interiør.

TAKKNEMLIG: Tommy Myklebust, daglig leder for Senja frivilligsentral, er takknemlig for støtten fra Sparebankstiftelsen. Banksjef Siri Lund håper bidraget gir noe positivt i en krevende tid, både til de ansatte ved Frivilligsentralen og ikke minst til brukerne.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Det er blitt en merkbar endring når du kommer inn i lokalene til Frivilligsentralen på Finnsnes.De nye møblene er kommet på plass, sofakroken er fornyet, veggene er malt. Det gir et løft, som daglig leder Tommy Myklebust sier.

– Man er jo litt tynget av situasjonen, det er mye frykt og bekymring både med tanke på økonomien i kommunen og korona – og så ser vi at vi har fått fornyet lokalet. Et slikt bidrag fra Sparebankstiftelsen holder oss flytende, og det er viktig for oss, forteller han.