Jardars Julefred i nord:

– Måtte ha Mia og Sigrid med meg i år også

Jardar var så inderlig fornøyd med Mia og Sigrid at han inviterte dem også til årets Julefred-konsert i Finnsnes kirke.

JARDARS JULEKONSERT: Det blir Julefred-konsert også i år – på konserten i Finnsnes kirke i fjor delte artisten scene med Mia Solset Malik og Sigrid Norheim. Dem har han invitert tilbake også til årets konsert den 13. desember.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Nord-Norges lengstlevende juleturné har vært på veien siden 2002, og det blir Julefred i nord-turné også i år. I fjor gjorde Johansen en ny vri. Han arrangerte audition og plukket ut talenter flere steder til å opptre under konsertene. I Finnsnes kirke stod Sigrid Norheim og Mia Solset Malik på scenen sammen med profesjonelle artister.

– Jeg var så inderlig fornøyd med Mia og Sigrid at jeg har invitert dem tilbake. Det er kun to konserter den 13. desember på Finnsnes, så man må være tidlig og bestille billetter til denne tradisjonen, forteller Johansen.