Ruben Kåre Nesvold med album:

– De beste tekstene er de som er mest personlig

Etter snart ett år i studio og nærmere to års forberedelse er Ruben Kåre Nesvold klar for å gi ut sitt første soloalbum.

ALBUM: Ruben Kåre Nesvold gir denne høsten ut albumet Sorrows. Tittelen til tross: Mange av låtene løfter stemningen høyt, lover han. Første singel slippes fredag 6. november.   Foto: Espensfoto

kultur

Albumet slippes fortløpende, og første låt, «I Never Knew Where I Was Going», slippes fredag 6. november. Den har Ruben dedisert til moren.

– Låten handler om hvordan jeg endte opp der jeg er i dag: på en scene. Gjennom oppveksten var jeg alltid den sjenerte gutten på skolen, i hjembygda og blant folk flest. Hadde det ikke vært for den dagen moren min spurte om jeg ville bli med på revyscenen i hjembygda, vet jeg ikke om jeg hadde stått der jeg er i dag, forteller han.