Roy sjarmerte Harstad i senk

Roy-Arne Johannessen var fredag på Ludo Bar & Scene i Harstad med showet «Bare mæ». Det var en kveld med mye latter og topp stemning.

SCORER HØYT: Roy-Arne Johannessen får terningkast for sitt show i Harstad.  Foto: Steve Nilsen

kultur

Det skriver Harstad Tidendes anmelder Kristine Hals.

Blant tema Johannessen tok opp, ifølge HTs anmelder, var hans forhold til ungene, hans tid i Torsken kommune som rådmann, tidligere karriere som jurist og nå hobbyjurist for kompiser og mye annet snadder.

– På grunn av korona var det en større gruppe som hadde avlyst billettene sine. Men det skottet ikke på stemningen Johannessen leverer. Han fremstår som selvsikker, selvironisk og en person som er godt likt blant publikum. Kjappe replikker og fiffige historier med skråblikk på både seg selv og samfunnet. Det var tett mellom latterkulene, skriver HTs anmelder som gir Roy-Arne Johannessen terningkast seks.