Kulturhuset Finnsnes:

Halvakustisk turné

Hollow Hearts reiser rundt på en halvakustisk turné. Torsdag kveld står de på scenen i Kulturhuset på Finnsnes.
kultur

Hollow Hearts har siden debuten i 2017 sluppet tre studioalbum: Annabelle, Travelling Songs og Peter, samtlige på Westergaard Records. I løpet av de siste årene har bandet gjestet flere av landets store festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen, by:Larm, Bergenfest, Rakettnatt og Festspillene i Nord-Norge. Høsten 2019 reiste de på en imponerende turné hvor de spilte over 50 konserter både i Norge, Tyskland og Sveits i forbindelse med slippet av albumet Peter, opplyser pressemeldingen fra arrangørene:


De nære ting - Finnsnes kirke:

Når tre stemmer møtes i vennskapsakkorden

Det er god kunst å få Foo Fighters til å fremstå både som et apropos til koronaåret 2020 og som en mørketidssalme.


Høyt nivå

– Kvartetten fra Nord-Norge som utgjør Hollow Hearts, er et av de mest aktive og lovende bandene i landet. Hollow Hearts’ musikk er et sømløst og elegant sammensurium av ulike sjangre. Bandet er kjent for å være en gjeng imponerende musikere på høyt nivå både når det gjelder instrumentferdigheter og finessen de legger i vokalharmoniene. Det som virkelig setter signatur på musikken, er deres autentiske og hjertevarmende tilstedeværelse på scenen, påpeker arrangørene.