Go On med scenedebut til helga

Det er sprekt gjort å etablere nytt band i koronaåret 2020.

DEBUT: Bandet Go On står på scenen på Hugos pub til helgen - fra venstre Ulf Lange, Cato Larsen, Roger Thomassen, Sigurd Tobiassen, Dag Simonsen og Astrid Myrvang Hagen.   Foto: Privat

kultur

Til helgen debuterer Go On med konserter fredag og lørdag på Hugos pub på Finnsnes. Passende nok, for det var nettopp her, på støttekonserten i mai, at det hele egentlig begynte, forteller gitarist Cato Larsen. Sammen med Cat 2 Go spilte han da på Hugos – og hørte Astrid Myrvang Hagen synge sammen med Vidar Worum.

– For oss som band begynte det egentlig rett etter livestreamen på Hugos. Da vi hørte Astrid, tenkte vi at henne hadde det vært noe å spille med! Dermed sydde vi sammen et nytt prosjekt, forteller Larsen.