Kulturprisen for Bardu kommune:

– Verdig vinner

Bardu kommunes kulturpris for 2020 tildeles Randi Aasvang Hansen.

ILDSJEL: Randi Aasvang Hansen, her nummer to fra høyre, tildeles Bardu kommunes kulturpris. Bildet viser en del av komiteen da det ble arrangert julebord for eldre og ensomme i desember 2019.  Foto: Privat

kultur

Hovedutvalget for omsorg og oppvekst har på sitt møte torsdag 8. oktober 2020 tildelt Bardu kommunes kulturpris for 2020 til Randi Aasvang Hansen. Hun fortjener kulturprisen for sin mangesidige virksomhet og sitt frivillige arbeid i Bardu Røde Kors, hvor hun har vært medlem i styret i 27 år, siden 1993, heter det i pressemeldingen.

Besøkstjeneste

Hansen har viet mye av tiden til arbeid i Røde Kors. I 2006 ble hun valgt til leder for besøkstje-nesten og arbeidet som dyktig og engasjert leder. Besøkstjenesten/omsorgstjenesten ble startet i 1970 og har i år et 50-års jubileum.