Den internasjonale barnedagen:

– Viktigere enn noen gang å markere barnedagen

Tirsdag 6. oktober markeres FNs internasjonale barnedag på Frivilligsentralen på Finnsnes.

BARNEDAG: Senja Frivilligsentral og Palestinakomiteen i Midt-Troms samarbeider om Den internasjonale barnedagen tirsdag 6. oktober. Daglig leder ved Frivilligsentralen, Tommy Myklebust, og Randi Sørensen og Tove Lie i Palestinakomiteen håper både barn og voksne vil besøke arrangementet.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Arrangementet er et samarbeid mellom Palestinakomiteen i Midt-Troms og Frivilligsentralen. Utgangspunktet er barn i flyktningeleirer og barn under okkupasjonen. Med mange på flukt er dagen viktigere enn på mange år, forklarer initiativtakerne i Palestinakomiteen.

– Vi legger opp til at det som fremføres, aktiviteter og foredrag, skal være forståelig for ungene. Men vi håper selvsagt også at mange voksne vil komme hit på tirsdag, forteller Tove Lie, leder for Palestinakomiteen i Midt-Troms.