Sørreisa folkebibliotek på flyttefot:

Gjør klart for tidenes bokloppemarked

Den 5. oktober stenges biblioteket i Sørreisa. Men fra mandag av kan du sikre deg gode boklopper.

FLYTTER: Sørreisa folkebibliotek skal inn i nye lokaler, men ikke alt av bøker følger med. Mandag starter boksalget – biblioteksjef Sigrid Stangnes viser frem noe av utvalget. Foto: Arne Ivar Hanssen 

kultur

Biblioteket flytter inn den tidligere «kokkeskolen» og skal utpå nyåret dele bygg med frivilligsentralen og kulturskolen. Det betyr et par-tre måneder uten bibliotek i Sørreisa, men leserne får noen ekstra gode tilbud: Alt som nå lånes ut, får lånefrist til 15. januar – og mandag starter det store bokloppemarkedet.

Boksalg

På grunn av flyttingen har biblioteket hatt redusert åpningstid de siste ukene. Men fra mandag gjelder de «gamle» åpningstidene.