To trioer med perfekt match

Forestillingen Om & Men med Fotefar og Pål-Are Bakksjø trio kommer til den nye kultursalen på Sazza torsdag 17. september.

PERFEKT MATCH: Fotefar fra Målselv og Bodø-trioen Pål-Are Bakksjø trio utgjør ifølge arrangørene en perfekt match innen musikkdating. Torsdag kommer de til Sazza i Øverbotn.   Foto: Privat

kultur

Det er to trioer med perfekt match i musikkdating: Målselv-trio med sang, fele og gitar, møter Bodø-trio med sang, trommer og bass. Når begge vokalistene i tillegg behersker både tangenter og gitar, så er matchen fullkommen! heter det i presseskrivet.

Låtskriverne Lena Jinnegren og Pål-Are Bakksjø har nokså ulik bakgrunn og musikalsk ståsted, men i sangene de skriver har begge et gjenkjennelig skråblikk på livet. De setter ord på opp- og nedturer du kanskje kjenner igjen, og de beskriver trender og dupeditter vi mer eller mindre bevisst omgir oss med. Vi får også et innblikk i hva som inspirerer til nye låter, og hvorfor noen sanger blir til — og andre ikke. Visene krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et strålende knippe musikere.

«Om & Men» var bestillingsverk til Nordlysfestivalen 2020, produsert av Folkemusikk Nord/Kultur i Troms, som også tar konserten på turné rundt i Nord-Norge.

Arrangørene opplyser at kun få billetter er reservert for salg ved døra, så det oppfordres om å kjøpe billetter via Kulturhuset Finnsnes.

Konserten er et samarbeid mellom Folkeakademiet i Tranøy, Kultur i Troms, Sazza og UKMartic. Det blir salg av kaffe, te, brus og kaker. Smittevrernreglene vil bli fulgt ved konserten.