– Noe annet å stå frem som frontfigur

Kai-Sverre Fjellberg gir ut sin første singel som soloartist. Når han ankommer Finnsnes-bluesen på lørdag, er det med lokal forsterkning.

SOLO: Kai Fjellberg har et godt grep rundt blues-gitaren, også når toget forlater stasjonen. «When The Train Pulls Out» er hans første singel som solo-arist – lørdag står han på scenen under Finnsnes-bluesen med Déjà Voodoo Trio. 

kultur

Fjellberg har stødig grep rundt gitaren i flere bandprosjekt i tillegg til The Blues Express. I Déjà Voodoo Trio har han følge av Per Øyvind Winther og Raymond Bartholdsen fra Midt-Troms.

– Bandet er mer gitardrevet enn Bluesexpressen, som er en langt større produksjon. Raymond har meldt frafall til lørdagen, så jeg har fått med meg Gunnar Holmstad på bass. Gunnar vikarierte for øvrig for Trond Hansen i Bluesexpressen da vi spilte på Finnsnes-bluesen i 2018, samme år som vi slapp albumet Southside, forteller Fjellberg.