Parkert Piano på Senja bibliotek:

Kulturskoleelever med musikalsk pusterom

Lørdag ble det arrangert konserter på Parkert Piano over hele landet. Fra Finnsnes bidro Senja kulturskole.

PARKERT PIANO: Lørdag var det simultankonserter over hele landet – fra Finnsnes var overføringen fra Senja bibliotek. Karl Fredrik Mathisen spiller «Har du fyr» av Ola Bremnes.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

De tre elevene som opptrådte på Senja bibliotek i Kunnskapsparken, fylte en rikholdig lunsjkonsert: Sanne Suh Berger og Karl Fredrik Mathisen på piano, Isabel Bodin på vokal akkompagnert av kulturskolelærer Sindre Sandvik. Karl Fredrik går i 6. klasse, han har spilt i to år og har opptrådt flere ganger på Parkert Piano. Lørdag fremførte han «Har du fyr» av Ola Bremnes.

Noter

– Storesøsteren min spiller, og da hadde jeg også lyst til å begynne. Det er litt skummelt å ha konsert, men man blir fort vant til det. Det vanskeligste er å spille etter noter, derfor har jeg lært meg de fleste sangene ved å høre på dem. Det er gøy å spille piano – og da får jeg trent fingrene mine: Jeg gamer også, og da bruker jeg tastatur. Jeg tror ikke jeg blir bedre til å game av å spille piano, men det er artig, smiler han.