ItaloBrothers tilbake på Ottos:

– Annerledes denne gangen

ItaloBrothers har vært på Ottos før, og da var det fullt hus. Denne fredagen er de tilbake, men konserten nå blir annerledes.

KONSERT: ItaloBrothers har besøkt Ottos før, da konsertlokalene ble fylt og publium stod tett i tett. Fredag kommer den tyske gruppen tilbake til Finnsnes. Foto: Privat 

kultur

Krister Viken i uRock Productions er glad for å kunne invitere til konsert igjen på Ottos, og glad for at den tysk dance– og hands-up-gruppen fra Nordhorn i Tyskland, ItaloBrothers, igjen kommer til Finnsnes. Men med pandemien som bakteppe blir det annerledes denne gangen.

– I forbindelse med Covid-19-situasjonen må vi gjennomføre arrangementer med sittende publikum og bordservering. Konserten er derfor med sitteplasser: Man kjøper bord om man er flere, og sitteplass om man kjøper alene. Konserten har et begrenset antall billetter på 160 tilhørere, forklarer Viken.