NRK-Sigrids ungdomsbok skal nå utgis i utlandet

Knappe halvåret etter debuten er tromsøforfatter Sigrid Agnethe Hansens bok «Ser du dette?» solgt til utlandet. Nå skal boka gis ut i Danmark og i Sør-Korea.

FORFATTER: Sigrid Agnethe Hansens bok «Ser du dette?» skal nå gis ut i utlandet - i Danmark og Sør-Korea.   Foto: Christer Pedersen

kultur

«Ser du dette?» har et tema som for mange ungdommer er skremmende aktuelt. Et intimt bilde kommer på avveie i sosiale medier – og boka skildrer hvordan hovedpersonen «Anna» blir rammet, og hvordan hun som følge av det hele føler seg nødt til å rømme fra hjembyen.

Gode anmeldelser

Boka kom ut tidligere i vinter, og er møtt med overlag positive anmeldelser fra både de store nasjonale mediene og halvprofesjonelle bokblogger. Blant annet fikk boka skryt i Norges største avis, Aftenposten.