Privilegium Gospel har spilt inn musikkvideo:

– Har sunget denne på puber, barer og på gata

Gospelkoret Privilegium på Finnsnes hadde flere planlagte konserter for våren og sommeren. Da alt ble avlyst på grunn av korona, valgte de heller å tenke nytt og gå i studio.

MIDNATTSOL: Den nye musikkvideoen til Privilegium Gospel er spilt inn i midnattsol i Sørvika tidligere i sommer. Låta er dirigent Lise Løvlands arrangement av Andy Grammer's låt «Don't give up on me».   Foto: Lise Løvland

kultur

Maria Kildahl Kristoffersen, som er 16 år og har sunget i koret siden 8. klasse, var en av de 20 som var med på innspillingen.

– Det var veldig spennende. Vi dro ut i Sørvika sent en kveld og spilte inn i solnedgang utover natten. Noen foreldre var med og stilte med god mat, grilling og snacks, så det var en veldig fin opplevelse, forteller hun.