Roy-Frode Løvland etter årets Sommarsang:

– Vi synes det var veldig vellykket!

Søndag var det nok en gang duket for den årlige sommarsangen på Berg i Dyrøy. Med været på sitt aller beste, og over tre hundre publikummere, var det en ubetinget suksess.

Folksomt: På friluftskonserten, som foregikk på et åpent område hvor folk kunne spre seg fritt, var det rundt 350 personer tilstede. Etter konserten var det grilling på gården, og der kunne dessverre 200 slippe inn på grunn av smittevern.  Foto: Privat

kultur

– Man føler seg så beriket at man nesten ikke har ord. Vi hadde lagt ned mye arbeid i at det skulle bli sikkert med tanke på smittevern, og det tror jeg vi klarte, forteller arrangør Roy-Frode Løvland.

Det var rundt 350 mennesker tilstede på friluftskonserten, før grillingen som var på et avgrenset område etterpå. Der måtte det settes en grense på to hundre av hensyn til smittevernet.