Alternativ Kalottspelhelg

Selv om Kalottspel er avlyst i år, blir det litt å glede seg til i uke 32, også i år.

Minikonsert: Gruppa RIM spiller minikonsert på Intindportalen 7. august. Det blir altså en liten versjon av Kalottspel i år og, selv om arrangementet i utgangpunktet ble korona-avlyst.   Foto: Nadia Caroline Andersen

kultur

Fredag 7. august blir det filmpremiere og minikonsert på Istindportalen, lørdag blir det bygdeturné med Målselv Spelmannslag, og lørdagskvelden blir det digital Kalottspelkonsert med urpremiere på årets bestillingsverk, sier daglig leder i Kalottspel, Nina Fjeldet i en pressemelding.

– Vi får mange henvendelser fra folk som er festivalsjuke, og som syns det er stusselig uten Kalottspel i år. Vi er ganske så festivalsjuke selv også, så noe måtte vi jo finne på, sier hun videre.