– Håper å bidra til gode opplevelser i øyværene

Neste søndag gjester det helt nye bandet «Kvinner fra øyene» kafeen Fruene på torget på Finnsnes. Da blir det alt fra viser til bossanova, under overskriften «en nordnorsk kjærlighetshistorie».

LIV og leven: Marit Sandvik (midten), Øystein Norvoll (t.v.) og Stein-Gunnar Bondevik gleder seg til å «bidra til liv og leven og trivsel» på øyværene langs den nord-norske kysten. Neste søndag gjester de Fruene på torget på Finnsnes.   Foto: Pressefoto

kultur

Fra 5.-9. august er bandet på turnè på «noen av de mest sagnomsuste og livskraftige øyvær» langs den nordnorske kysten, med ønske om å sette farge på og forstå øylivet ved hjelp av ord og toner. De tar også turen innom Tranøy fyr og Husøy samfunnshus.

I front står Marit Sandvik, som er en av Norges fremste jazzvokalister, med fem egne plateutgivelser og flere priser bak seg.