Sážžá Senja naturhus og museum 2020:

Sommer med kunstutstilling, kafé og butikk

Sommersesongen er i gang på Sážžá Senja naturhus og museum i Øverbotn: Onsdag åpnes kunstutstillingen.

KUNSTUTSTILLING: Ingrid Signy Karlsen, prosjektleder ved Sážžá Senja naturhus og museum, er sammen med Eilif Henriksen og Jann-Oskar Granheim selv en av utstillerne på salgsutstillingen som åpner onsdag kveld.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Utstillingsrommet er nymalt, og med kunsten som ramme starter samtidig sommersesongen på Sážžá Senja natur- og kultursenter i Øverbotn på Senja: Onsdag åpner både kafeen og butikken, forklarer prosjektleder Ingrid Signy Karlsen. Sammen med Eilif Henriksen og Jann-Oskar Granheim er hun selv en av kunstnerne som stiller ut fra sin produksjon. I butikken selges kortreiste produkter fra Senja-regionen, Keramiker Eilif Henriksens brukskunst er kombinert med det kulinariske:

Keramiker

– Vi har kjøpt inn Eilifs gryter til kafedriften denne sommeren: porsjonsgryter med lokk og egne fat i trefiner, forklarer Karlsen.