Lil Halima besøker årets bandleir

– Et fantastisk forbilde for unge

Årets bandleir får besøk av musiker og multikunstner Lil Halima.

FORBILDE: Et fantastisk forbilde for unge musikkinteresserte, kaller Lil Halima av Loud! Remixlabs prosjektleder. Her er hun i en fersk dokumentar kalt «Lil Halima - A Traits Documentary».   Foto: Traits / Universal Music / handout NTB kultur

kultur

Bandleiren for jenter utvider i sitt åttende år – med premiere på Loud! Remixlab der deltagerne for første gang får prøve seg som rene produsenter. Som seg hør og bør på en bandleir som retter seg mot unge jenter og fra og med i år også trans- og ikkebinær ungdom, er det et ungt, kvinnelig stjerneskudd som kommer på besøk: Lil Halima – Lillian Halima Andersen, musiker og multikunstner, opprinnelig fra Bardu.

– Med Spellemanns-nominasjoner bak seg allerede som 22-åring er hun et fantastisk forbilde for unge musikkinteresserte. Jeg kan ikke tenke meg noe mer motiverende enn å lære om musikkproduksjon gjennom å remixe en faktisk låt fra en faktisk – jevnaldrende – artist, som attpåtil er så kul, inspirerende og dyktig som Lil Halima, lyder det fra Loud! Remixlab-prosjektleder Vilde Ilkama Nupen.