Ettervinter i mai ble til sommerlåt for Tor Sigurd

Da ettervinteren fremdeles strakte seg gjennom mai, lengtet Tor Sigurd Larsen frem en sommerlåt. Fredag 19. juni slippes singelen.

HJEMMESTUDIO: En lang ettervinter som strakte seg til midten av mai, har gitt både skrivero og inspirasjon. Over tangentene i hjemmestudioet i kjellerstua har Tor Sigurd Larsen lengtet frem en sommerlåt. Fredag slippes singelen «Sommersko».   Foto: Privat

Det er sommer, positivitet, og da handler det om å spre glad musikk ut til folket

kultur

For ett år siden forlot han hjemkommunen Salangen til fordel for Narvik, hvor han arbeider som lærer på montessoriskolen. Bak seg har han et utall musikalske prosjekter fra de siste årene, og da mars kom med nedstenging, ble hjemmestudioet hentet frem.

Da heller ikke fotballsesongen startet igjen, hverken med eliteserie, cup eller med favorittlaget Manchester United, ble det musikk i stedet.