Finnsnes korforening:

– Hovedsaken er at du har sangglede

Du trenger ikke kunne noter eller ha sunget i kor for å begynne i Finnsnes korforening.

KONSERT: Et utsnitt av Finnsnes korforening. Her fra en konsert i januar i år, med dirigent Kristian Kaurin på gitar. Den 25. august starter koret opp igjen etter sommerferien. Foto: Birger Caspersen. 

Høsten er en god tid for å begynne i kor: Da starter alle på ny frisk.

kultur

– Vi stiller med åpne armer til dem som velger å finne veien hit. Alle er hjertelig velkomne – ikke minst mannsstemmer!

Finnsnes korforening har avsluttet sesongen, men starter friskt igjen til høsten. Da tas ny medlemmer imot, forteller Greta Tøllefsen i korforeningen. Som for de fleste andre ble det full stans i vinter under koronapandemien. Men nå planlegges høsten med øvinger og konserter.