Nytt album og releasekonsert:

– Handler om at vi som band må være på høgget

Tre års ventetid går mot slutten: Fredag 19. juni lanseres Blått & Råtts album Peace, Love og Kråkegull med releasekonsert på Hugos pub på Finnsnes.

LANSERING: Blått & Råtts ellevte album, Peace, Love og Kråkegull, lanseres med releasekonsert helgen 19. og 20. juni på Hugos Pub. Fra venstre Ronald Alertsen, Svein Kaspersen, Janne Bark, Knut Amundsen og Kjetil Andreassen.   Foto: Privat

kultur

Det har vært en lang utgivelsesprosess i en annerledes ettervinter – på flere vis: Bandet valgte utradisjonelt nok å slippe samtlige låter som singler, én hver fredag, siden februar. Et lanseringskonsept ikke mange har gjort før.

– Først hadde vi egentlig ikke helt trua på det selv heller, smiler Ronald Alertsen, bassist og produsent i Blått & Rått.