Shine On 27. juni:

– Settingen for konserten blir helt spektakulær!

Fjorårets reunion ga mersmak: 27. juni står Shine On på scenen på Tennevoll – i verkstedhallen til Lavangen Maskin.

SKINNER VIDERE: Shine On, her ved Tom Andersen, Karl-Kristian Davidsen Kleppe, Kjetil Christensen og Geir-Ove Mortensen, står på scenen sammen med resten av det ni medlemmer store ensemblet i Lavangen 27. juni. Foto: Arne Ivar Hanssen 

kultur

Første konsert var i 2014, og planen var egentlig at det skulle bli med den ene opptredenen. Men Shine On som konsept var for bra til bare å legge bort. Det som begynte som et hobby-tribute-band til Pink Floyd i 2013, la i årene som fulgte, ut på turné til kulturhus på Sortland og i Svolvær, i Harstad og på Finnsnes. De var lokale musikere, men tok musikken opp på profesjonelt nivå. De fikk fans som fulgte dem over fylkesgrensene fra konsert til konsert. De løftet taket på The Edge i Tromsø og på kulturhuset i Narvik med effekter og sceneshow.

– Det var så god oppslutning, og folk ville ha mer. Vi kjørte med fulle kulturhus stort sett over alt, husker Kjetil Christensen.