Musikk:

Nytt album fra Publiners

Fredag slapp Publiners sitt 7. album. Søndag er det digitalkonsert.

NYTT ALBUM: Publiners slipper fredag sitt 7. album Fri. Søndag inviterer folkrock-bandet til digitalkonsert.   Foto: Bernt Richardsønn Dyrstad

kultur

Albumet har fått navnet Fri og inneholder elleve låter, hvorav fire – «Albert», «Stengetid», «Flo» og «De Aller Beste» – har vært sluppet som singler det siste året. Noen av låtene på albumet ble dessuten delt med publikum live på turneen «Løv og lys» i fjor høst. Det gjelder blant annet «Sommartid», der bandet har fått levert tekst fra Lars Bremnes: Rett og slett fordi han trodde teksten, melodien og Publiners ville være en god match, forteller presseskrivet fra bandet.

Alle medlemmene er for øvrig samstemte om at Fri er deres beste og klart mest helstøpte album. Det hører til sjeldenhetene, men selv mener de at alle låtene på skiven kunne ha gått rett inn i livesettet.