Koronakrisen: Sammen om støttekonsert for Audiopartner

Pandemien har gjort lyd- og lysleverandører arbeidsledige. Lørdag er det støttekonsert for Audiopartner AS i Gratangen.

STØTTEKONSERT: Freddy Andersen i Audiopartner AS sammen med samboer og vokalist Veronica Antonsen på scenen med Samlebandet på en livestreamet konsert tidligere i vinter. Fra den digitale scenen i Gratangen har de kjørt et tyvetalls konserter under koronakrisen – førstkommende lørdag er det støttekonsert til inntekt for Audiopartner fra samme scene. Foto: Privat 

kultur

På første del av lørdagskvelden har Ketil Stokkan & The Funky Ducks konsert på digitalscenen til Audiopartner i Gratangen. Deretter stiller band og trubadurer, som enkeltartister og med samspill i jam, til støttekonsert: Samlebandet fra Finnsnes, det Narvik-baserte rockebandet Helmuts Helmet, Truls Seines og Kenneth Hammer trio er de som er klare allerede nå.

– I tillegg har vi flere som sier at de er interessert. Konserten ligger åpen på nettet: Da vi begynte med streamingen i vinter, laget vi en egen Facebook-side som vi kalte Arctic Digital Scene. Dessuten deler vi på Facebook-siden til Audiopartner, forteller daglig leder Freddy Andersen.