–Hjelper dem som bærer på dette alene

Dokumentaren "Alt det jeg er" formidler Emilies sterke historie om å stå frem etter å ha blitt misbrukt fra hun var 6-12 år. Den 2. juni vises filmen på Finnsnes kino.

DOKUMENTAR: Bilde fra Alt det jeg er. Filmen formidler Emilies sterke historie om å stå frem etter år med overgrep. Foto Egil Håskjold Larsen 

kultur

Filmen skulle egentlig ha norgespremiere i mars, men ble utsatt på grunn av koronautbruddet. Nå er faktisk Finnsnes kino den første i landet hvor filmen settes opp, forteller kinosjef Kay Erling Ludvigsen.

– Det er en sterk og gripende filmopplevelse, ikke minst fordi den er virkelig, den historien Emilie forteller. Det er en film for alle som enten jobber i helssesystemet, eller folk som på andre måter er berørt av temaet, enten man selv eller noen man kjenner, har opplevd noe. Ikke minst er det en viktig film for ungdom – om et tema som dessverre aldri slutter å være aktuelt, sier han.